陕西师范大学网络教育2019年春季招生入学考试《英语》试题复习资料

【导读】 1.WhenEdisonsmotherwasill,he________adoctor.Thedoctoroperated________heratonce.A.sentforonB.sentoutinC.sentuponD.sendsin答案:A2.Theparentshaveto________theirchildrenseducation.A.spen

西安网络教育专升本网的咨询老师们常常会被同学们问到这些问题,陕西师范大学网络教育2019年春季招生入学考试《英语》试题复习资料,为了不让同学们失望,总是不厌其烦的重复着一次又一次地回答着这些问题。为此,小编特地遍查资料,终于找到以下有关陕西师范大学网络教育2019年春季招生入学考试《英语》试题复习资料的资料,希望能为同学们清楚地解答陕西师范大学网络教育2019年春季招生入学考试《英语》试题复习资料。

 

1.  When Edison’s mother was ill, he  ________ a doctor. The doctor operated   ________ her at once.

A.sent for…on

B.sent out…in

C.sent up…on

D.sends…in

答案:A

 

2.  The parents have to  ________  their children’s education.

A.spend

B.cost

C.pick up

D.pay for

答案:B

 

3.  Which hobby group do you ________  ?

A.join in

B.take part in

C.belong to

D.take place

答案:D

 

4.  She  ________ a cold for three weeks.

A.has caught

B.has got

C.has taken

D.has had

答案:D

 

5.  These kinds of shoes ________ well.

A.don’t sell

B.are not sold

C.won’t be sold

D.were not sold

答案:A

 

6.  “What are those women?”

A.policewomans

B.policewomen

C.women policeman

D.woman policewomen

答案:B

 

7.  You look sleepy. You’d better ________

A.go to bed

B.be asleep

C.sleep

D.go to sleep

答案:A

 

8.  The Greens have been in China for almost five years. They ________ eating Chinese food.

A.used to

B.are used to

C.used not to

D.don’t use to

答案:B

 

9.  The bridge is three hundred ________ long.

A.feet

B.foots

C.footes

D.feets

答案:A

 

10.  We have ________ week’s holiday next week.

A.an all

B.a all

C.a whole

D.an whole

答案:C

 

11.  “Have you finished your work?”  “No, ________.”

A.haven’t

B.not yet

C.already not

D.don’t yet

答案:B

 

12. When we found an old man _________ on the ground, we sent him to a hospital nearby.

A.lie

B.lay

C.lying

D.lain

答案:C

 

13.  I am going to ________   my living-room ________   a play-room for the children.

A.look on…as

B.turn…into

C.take…down

D.put…into

答案:B

 

14.  As a student we should ________ manners.

A.do

B.take

C.make

D.have

答案:D

 

15.  It’s snowing now. You’d better _______ at home.

A.stayed

B.to stay

C.stay

D.staying

答案:C

 

16.  He never has lunch at the factory, ________ he?

A.has

B.hasn’t

C.does

D.doesn’t

答案:C

 

17.  She ________ a bag of sweets on the floor.

A.dropped

B.fall

C.fell

D.felt

答案:A

 

18.  ________ was the population in China by the end of last year?

A.How much

B.What

C.How many

D.Which

答案:B

 

19.  All the desks in the classroom ________ dust.

A.are covered with

B.are cover with

C.are covering with

D.covered with

答案:A

 

20.  _______ you please _______ a minute?

A.Would…wait

B.Do…wait

C.Shall…wait

D.May…wait

点击下载原文

以上就是由西安网络教育专升本网老师悉心整理出的有关陕西师范大学网络教育2019年春季招生入学考试《英语》试题复习资料的资料,希望能够对有志报考远程网络教育专升本或者已经报考远程网络教育专升本的同学们有一定的帮助!

对于远程网络教育专升本考试,如果您还有什么疑问,请点击本网页右侧的在线咨询按钮向我们的在线老师咨询,他们会给您更加详细的回答。

如转载本文请注明来源和网址:
http://www.wangluojiaoyu.cc/xadzkjdx/kszl/sxsfdxwljy2019ncjzsrxksyystfxzl.html

  1. 找学校

    网络教育报名学校

  2. 选专业

    网络教育报名专业

  3. 网上报名

    在线填写报名表

  4. 录取查询

    网络教育录取通知书查询

  5. 在线学习

    进入网络教育学习平台

  6. 证书样本

    网络教育毕业证书样本

考试复习资料
学习资料

毕业证样本