西北工业大学网络教育统考《大学英语B》完型填空模拟练习题

【导读】 Every year students in many countries learn English. Some of these students are children, the other students are young people. Why do all these people want to learn __21__?

西安网络教育专升本网的咨询老师们常常会被同学们问到这些问题,西北工业大学网络教育统考《大学英语B》完型填空模拟练习题,为了不让同学们失望,总是不厌其烦的重复着一次又一次地回答着这些问题。为此,小编特地遍查资料,终于找到以下有关西北工业大学网络教育统考《大学英语B》完型填空模拟练习题的资料,希望能为同学们清楚地解答西北工业大学网络教育统考《大学英语B》完型填空模拟练习题。

1、    Every year students in many countries learn English. Some of these students are children, the other students are young people. Why do all these people want to learn __21__? It is not easy to answer this question. Many boys and girls learn English at school. It is one of their subjects. Many people learn English because it is __22__ in their work. Some young people learn English for their higher studies because some of their books are written __23__ English. Other people learn English because they want to __24__ newspapers in English. Some people learn English because they want to work in the USA, England or Australia. English is very __25__ in our life.

1)、

A.useful

B.in

C.read

D.helpful

E.English

答案:E

2)、

A.useful

B.in

C.read

D.helpful

E.English

答案:A

3)、

A.useful

B.in

C.read

D.helpful

E.English

答案:B

4)、

A.useful

B.in

C.read

D.helpful

E.English

答案:C

5)、

A.useful

B.in

C.read

D.helpful

E.English

答案:D

2、    Almost everyone knows the meanings of Mr, Mrs and Miss. Mr is used before the names of men. Mrs is used for married women and Miss is for unmarried woman. But ___21___ is Ms?

    For some time, businessmen in the United States have used Ms before a woman's name when they do not know whether the woman is married or not. Today, however, many women like Ms better than Mrs or Miss.

    The word “___22___” does not tell us whether or not a man is married. So the women want to be equal to men in this way. These women feel that it is not important for people to know whether they are married or not.

    There are some problems with Ms. Not all the women like it. Some like the older ways of doing things. Some find ___23___ difficult to read. Ms ___24___[miz]. Young women like it better than older women ___25___. It is difficult to know whether most American women will use Ms in the future. What do you think of it?

1)、

A.Mr

B.it

C.sounds like

D.do

E.what

答案:E

2)、

A.Mr

B.it

C.sounds like

D.do

E.what

答案:A

3)、

A.Mr

B.it

C.sounds like

D.do

E.what

答案:B

4)、

A.Mr

B.it

C.sounds like

D.do

E.what

答案:C

5)、

A.Mr

B.it

C.sounds like

D.do

E.what

答案:D

3、    On May 27, 1995, our life was suddenly changed. It happened a few minutes past three, __21__ my husband, Chris, fell from his horse as it jumped over a fence. Chris was paralyzed (瘫痪) from the chest down, unable to breathe normally. As he was thrown from his horse, we entered into a life of disability with lots of unexpected challenges. We went from the "haves" to the "have-nots". Or so we thought.

    Yet what we discovered later were all the gifts that came out of __22__ difficulties. We came to learn that something wonderful could happen in a disaster. All over the world people cared for Chris so much that letters and postcards poured in every day. By the end of the third week in a __23__ center in Virginia, about 35,000 pieces of mail had been received and sorted. As a family, we opened letter after letter. They gave us comfort and became a source of strength for us. We used them to encourage ourselves. I would go to the pile of letters marked with "Funny" if we needed a __24__, or to the "Disabled" box to find advice from people in wheelchairs or even in bed living happily and successfully.

    These letters, we realized, had to be shared. And so __25__ we offer one of them to you.

1)、

A.medical

B.laugh

C.when

D.here

E.sharing

答案:C

2)、

A.medical

B.laugh

C.when

D.here

E.sharing

答案:E

3)、

A.medical

B.laugh

C.when

D.here

E.sharing

答案:A

4)、

A.medical

B.laugh

C.when

D.here

E.sharing

答案:B

5)、

A.medical

B.laugh

C.when

D.here

E.sharing

答案:D

4、    There have been many great inventions that changed the way we live. The first  great invention was one that is still very __21__ today-wheel. This made it easier to carry heavy things and to travel long __22__. For hundreds of years after that there were few inventions that had affected our life as much as the wheel had done. Then in the early 1800's the world started to change. There was little unknown land left in the world. People __23__ explore much any more. They began to work to make life __24__. In the second half of the 19th century many great inventions were made. Among them were the camera, the electric light and the radio. These all __25__ a big part of our life today.

1)、

A.better

B.didn't have to

C.distances

D.became

E.important

答案:E

2)、

A.better

B.didn't have to

C.distances

D.became

E.important

答案:C

3)、

A.better

B.didn't have to

C.distances

D.became

E.important

答案:B

4)、

A.better

B.didn't have to

C.distances

D.became

E.important

答案:A

5)、

A.better

B.didn't have to

C.distances

D.became

E.important

答案:D

5、    When someone asks me what business I am in. My face feelshot. I envy (嫉妒) people who can say that they are writers, bookkeepers and doctors. All these jobs speak for themselves.

    I really do make a living by__21__, and a good one, too. I can laugh like a king or like a schoolboy. It is a skill that I have learned,likethe skill of mending shoes. Whenever and however laughter is needed - I am asked to do__22__. I laugh like a bus driver or a shopkeeper. I laughsadly, kindly and happily.

    I need__23__ point out that a job of this kind is tiring. I spend most evenings in nightclubs. My job is to laugh during theweakerpart of the show. My loud, hearty laugher must be timed carefully. It must not come too soon,__24__ neither must it be too late.

    I go through life quietly. I cancopythe laughter of others. I can laugh in many different ways. But I'm not sure that I have ever heard the sound of__25__ own laugh.

1)、

A.hardly

B.my

C.but

D.it

E.laughing

答案:E

2)、

A.hardly

B.my

C.but

D.it

E.laughing

答案:D

3)、

A.hardly

B.my

C.but

D.it

E.laughing

答案:A

4)、

A.hardly

B.my

C.but

D.it

E.laughing

答案:C

5)、

A.hardly

B.my

C.but

D.it

E.laughing

答案:B

以上就是由西安网络教育专升本网老师悉心整理出的有关西北工业大学网络教育统考《大学英语B》完型填空模拟练习题的资料,希望能够对有志报考远程网络教育专升本或者已经报考远程网络教育专升本的同学们有一定的帮助!

对于远程网络教育专升本考试,如果您还有什么疑问,请点击本网页右侧的在线咨询按钮向我们的在线老师咨询,他们会给您更加详细的回答。

如转载本文请注明来源和网址:
http://www.wangluojiaoyu.cc/xadzkjdx/kszl/wljytkdxyywxtkmnlxt.html

  1. 找学校

    网络教育报名学校

  2. 选专业

    网络教育报名专业

  3. 网上报名

    在线填写报名表

  4. 录取查询

    网络教育录取通知书查询

  5. 在线学习

    进入网络教育学习平台

  6. 证书样本

    网络教育毕业证书样本

考试复习资料
学习资料

毕业证样本