陕西师范大学网络教育入学考试复习题《大学英语》试题

【导读】 1.Ihavefourbrothers.OneisinJapan,________areinShanghai.A.anotherB.othersC.theotherD.theothers答案:D题型:单选题2.Theseoilpaintingsare________foundnow,sotheyareofgreatvalue.A.rarelyB.someti

西安网络教育专升本网的咨询老师们常常会被同学们问到这些问题,陕西师范大学网络教育入学考试复习题《大学英语》试题,为了不让同学们失望,总是不厌其烦的重复着一次又一次地回答着这些问题。为此,小编特地遍查资料,终于找到以下有关陕西师范大学网络教育入学考试复习题《大学英语》试题的资料,希望能为同学们清楚地解答陕西师范大学网络教育入学考试复习题《大学英语》试题。

1.  I have four brothers. One is in Japan, ________are in Shanghai.

A.another

B.others

C.the other

D.the others

答案:D

题型:单选题

 

2.  These oil paintings are ________ found now, so they are of great value.

A.rarely

B.sometimes

C.ever

D.often

答案:A

题型:单选题

 

3.  The medicine________ cool, clean and dry.

A.must keep

B.must be kept

C.must be keep

D.must be in

答案:B

题型:单选题

 

4.  If you  ________William, ask him to come and see me.

A.have an idea of

B.catch sight of

C.think of

D.find out

答案:B

题型:单选题

 

5.  My sister ________ by Grandma while my parents are away.

A.will be taken care

B.will take care of

C.will be taken care of

D.will be taken care

答案:C

题型:单选题

 

6.  I’ll never forget the days ________ we stayed together.

A.when

B.in which

C.which

D.what

答案:A

题型:单选题

 

7.  This ladder is too long for this truck. We need ________ truck to carry it.

A.a small

B.the small

C.a bigger

D.a biggest

答案:C

题型:单选题

 

8.  Thanks, it will always ________ me of you.

A.remember

B.remind

C.remain

D.regard

答案:B

题型:单选题

 

9.  ________you don’t like him is none of my business.

A.What

B.Who

C.That

D.Whether

答案:C

题型:单选题

 

10.  They may ________ the books for about two weeks.

A.borrow

B.lend

C.keep

D.have

答案:C

题型:单选题

 

11.  I hear Mary ________ back in two days.

A.comes

B.come

C.will come

D.coming

答案:C

题型:单选题

 

12.  Mr. Baker, a dozen students want to see you. ________ they wait here or outside?

A.Should

B.Will

C.Shall

D.Are

答案:C

题型:单选题

 

13.  Do you________what I told you?

A.accept

B.receive

C.get

D.agree

答案:A

题型:单选题

 

14.  Minghua is ________ good progress with his English.

A.taking

B.making

C.having

D.getting

答案:B

题型:单选题

 

15.  Can you tell me the reason ________ his mother got so angry just now?

A.for why

B.for what

C.which

D.why

答案:D

题型:单选题

 

16.  I’m very busy, so I can’t ________ that problem with you for the moment.

A.discuss

B.quarrel

C.answer

D.explain

答案:A

题型:单选题

 

17.  He was so poor that he had________than one hundred dollars.

A.no less

B.not less

C.more

D.no more

答案:D

题型:单选题

 

18.  Do you have ________ to say at the meeting?

A.anything important

B.important something

C.everything important

D.important anything

答案:A

题型:单选题

 

19.  She sang ________

A.good indeed

B.well indeed

C.very good indeed

D.very well indeed

答案:D

题型:单选题

 

20.  The river ________ to the east. It is the second longest river in the country.

A.runs

B.is running

C.run

D.ran

答案:A

题型:单选题

 

以上就是由西安网络教育专升本网老师悉心整理出的有关陕西师范大学网络教育入学考试复习题《大学英语》试题的资料,希望能够对有志报考远程网络教育专升本或者已经报考远程网络教育专升本的同学们有一定的帮助!

对于远程网络教育专升本考试,如果您还有什么疑问,请点击本网页右侧的在线咨询按钮向我们的在线老师咨询,他们会给您更加详细的回答。

如转载本文请注明来源和网址:
http://www.wangluojiaoyu.cc/xbgydx/kszl/sxsfdxwljyrxksfxtdxyyst.html

  1. 找学校

    网络教育报名学校

  2. 选专业

    网络教育报名专业

  3. 网上报名

    在线填写报名表

  4. 录取查询

    网络教育录取通知书查询

  5. 在线学习

    进入网络教育学习平台

  6. 证书样本

    网络教育毕业证书样本

考试复习资料
学习资料

毕业证样本